Communicatieadvies

Incompany trainingen

Teksten

Van strategie tot uitvoering

Vakboek

In 2021 verscheen ‘het ABC van gemeentelijke communicatie‘, een praktisch vakboek van mijn hand voor communicatieadviseurs bij gemeenten.

Valt er iemand in uw communicatieteam uit, dan kunt u mij inschakelen. Heeft u geen communicatieafdeling, maar wel behoefte aan een opkikker van uw communicatie? Ook dan ben ik de juiste persoon. Ik maak me informatie snel eigen en draai gemakkelijk mee in uw organisatie.

Aan de ene kant ben ik een goede sparringpartner; ik denk kritisch mee en lever een constructieve bijdrage aan de strategie en plannen. Tegelijk ben ik een aanpakker; ik regel, schrijf, begeleid en kom tot resultaten. Met mij krijgt u dingen gedaan. Ik hou niet van losse eindjes.

Ik lever u het meeste op als ik al mijn talenten kan gebruiken: van denken tot doen. Natuurlijk kunt u mij alleen tijdens de uitvoering inschakelen, maar veel liever zit ik al aan tafel terwijl de plannen ontstaan. Dan haalt u het beste uit mij voor uw organisatie.

Communicatie voor gemeenten, onderwijs en zorg ligt mij het meest na aan het hart. Ook help ik graag kleine bedrijven om zich op de kaart te zetten.