Communicatieadvies

Incompany trainingen

Teksten

Recensies en reacties op het ABC

Must read

De gemeente is de Rijksoverheid in het klein, in al z’n facetten. Een niet te onderschatten complex krachtenveld dus. Hoe vind je daarin je weg? Communicatieadviseur Wanda Dijkstra werkt bij Gemeente Utrecht en schreef het boek ‘ABC voor gemeentelijke communicatie’. Een gids en must read voor professionals die al bij een gemeente werken of dat overwegen te doen. Kennis opdoen kortom over aanbestedingen, citymarketing, participatie, de bestuurlijke verhoudingen of gemeentelijke crisiscommunicatie. Je vindt het allemaal in dit boek. Ik leverde een bescheiden bijdrage. Van harte Wanda met deze mijlpaal: prachtig gedaan! 👊 #boekentip.

Hanneke de Korte, directeur Marketing en Communicatie gemeente Utrecht (op LinkedIn)

Geweldig

Dit vinden wij bij de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) natuurlijk #geweldig, het ABC van gemeentelijke communicatie. Mooi werk Wanda Dijkstra!

Esther Bunnik, hoofd communicatie VNG (op LinkedIn)

In een ruk uitgelezen

Van A tot Z in een ruk uitgelezen! Lekker vlot geschreven, vanuit de dagelijkse praktijk en ook nog eens overzichtelijk. Top gedaan Wanda!

Audrey Friedel, communicatieadviseur

Hiermee ga je veel mensen helpen

Ik heb al wat delen gelezen, en ik ben onder de indruk. Hiermee ga je veel mensen helpen! De beginnende communicatieadviseurs, maar ook de ervaren adviseurs; al is het alleen maar doordat zij aan beginnende adviseurs jouw boek cadeau kunnen doen ;-). Ik hoop dat je boek een groot bereik krijgt.

Anke Hendriks, communicatieadviseur gemeente Amersfoort

Heerlijk uitpluisboek

Wat is het een heerlijk uitpluisboek voor communicatiewerkers in overheidsdienst geworden. Ik vind het mooi in evenwicht met de quotes en voorbeelden. Ook goede balans tussen uitleg van hoe ’t zit en de tips over hoe je te gedragen, zoals stevigheid als adviseur en dergelijke.

Karel Winkelaar, auteur ‘DE COMMUNICATIEADVISEUR – naar een strategische positie in de organisatie’

Aanrader!

Het is een regelrechte aanrader!

Alette van der Velde, senior communicatieadviseur bij STUDIOALET Communicatie- en Organisatieadvies en Van der Hilst communicatie

Uitgebreid zonder onnodig uit te weiden

Mooi vormgegeven. To the point. Duidelijk geschreven. Uitgebreid zonder onnodig uit te weiden. En het bladlint is een mooie extra. Complimenten!

Dio van der Veen, communicatieadviseur (op LinkedIn)

Waardevol

Er zit een goede en duidelijke structuur in jouw boek. Dat maakt het zeer leesbaar. Fijn dat je zoveel thema’s hebt behandeld. Complimenten voor dit waardevolle boek!

Marieke van Dommele, senior communicatieadviseur

Meer over ‘het ABC van gemeentelijke communicatie

Bestellen