NIEUWE SHOW IN 2023

Omdat we toch ooit weer schouder aan schouder in fluwelen stoelen mogen zitten, ga ik in mijn vrije tijd weer aan de slag om iets moois te maken waar jullie dan naar kunnen komen kijken 😉. 50 worden, verhuizen naar Drenthe, dus opruimen, weggooien en meenemen… genoeg materiaal voor een nieuwe show!

Met pianist Thijs van der Linden en deze keer met regie van theatermaker Maya van As van cabaretduo Vlamousse.

Première in 2023… verheug je maar vast! Doen wij ook!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wanda op de planken. Oftewel: een theater-cv.

Wanda staat al best een tijdje op de planken. Natuurlijk in 1984 als hoofdpersonage in de musical van de lagere school ;-). Op de middelbare school na jaren aarzelen in 1991 eindelijk met een paar vriendinnen in het Café Chantant. Vervolgens duurde het tot 1999, toen ze haar eerste eigen musical produceerde en vervolgens een musicalvereniging (Amersical) oprichtte. Met Amersical maakte ze meerdere musicals. Daarna speelde ze bij verschillende amateurgezelschappen in een aantal toneelstukken en snuffelde ze aan improvisatietheater.

In 2018 zette Wanda haar eerste solo op de planken: Het moet wel leuk blijven. In 2019 volgde haar tweede solo: een oudejaarsconference met de titel ‘Omdat het kan’.

Kijk de video

In 2020 en 2021 volgde Wanda een cursus aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. En je zou kunnen zeggen: nu is het hek van de dam. Zelf zegt ze: “Op het podium voel ik me thuis.”